Com treballo i preus

Què necessites endreçar en aquest moment?

T’ensenyo a endreçar perquè visquis casa teva plenament. Amb mi organitzaràs al teu ritme, amb el teu nivell d’energia, la teva disponibilitat i el teu estil de vida. Tant amb les meves sessions presencials com les online, podràs transformar radicalment casa teva i el teu dia a dia. 

Potser et saps la teoria gràcies a algun llibre d’ordre però no aconsegueixes posar-la en pràctica. Potser vols endreçar però ho vas deixant, perquè eliminar el desordre és pesat i no trobes mai el moment. 

A ordenar se n’aprèn. Amb els anys d’experiència professional i tots els mètodes que he estudiat he acabat de perfilar el que funciona i el que no en l’endreça, i vull que tu també ho aprenguis i tinguis més clar que mai com ordenar. Les meves sessions d’ordre individuals et permetran viure amb ordre per dins i per fora i estar, per fi, en pau amb casa teva. 

Som-hi? 

 

Sessions d’ordre

1. Primer, m’envies fotos o vídeos del que vols endreçar perquè pugui preparar-me la teva sessió d’ordre individual.

 2. Al cap d’un parell de dies fem la sessió per Skype o videotrucada i et dono les solucions concretes per al teu espai, les teves coses i el teu estil de vida. Parlem de les teves dificultats i et dono les pautes i una estructura clara perquè endrecis amb més velocitat i decisió. En la sessió conversem i em fas totes les preguntes que vulguis, perquè no et quedi cap dubte del que has de fer i com.

3. Així farem una, tres, cinc o dotze sessions d’una hora cada una, depèn de les hores que vulguis. El calendari de les sessions el marques tu, al teu ritme.

4. Després de cada sessió, tens el meu servei d’assessorament inclòs en el preu: seguim en contacte via whatsapp perquè puguis continuar endreçant. Em vas fent les consultes i et vaig responent amb àudios específics per a tu i casa teva. 

 

Tarifes 

Online 💻

 • 1 hora – 60 euros + iVA
 • 3 hores – 165 euros + iVA
 • 5 hores –  250 euros + iVA
 • 12 hores – 660 euros + iVA

Presencial 🏠

 • 5 hores – 250 euros + iVA + desplaçament

Fem la primera hora per telèfon i les 4 hores restants, a casa teva en un matí. Endrecem tu i jo juntes i seguim en contacte per dubtes per whatsapp.  

 
Help emprenedores 📌

En aquestes sessions, online o presencials, ens ocuparem del teu espai de treball, tant físic com digital. Endreçarem l’escriptori, els documents, l’ordinador i el mòbil. Posaràs ordre com mai perquè el teu negoci segueixi prosperant i vibrant amb tu. 

 

💌💌💌

 

“Vull que casa teva et deixi de donar feina. Que et relaxis quan hi entris cada dia i sigui el lloc per fer-hi la vida que realment desitges. Que t’enamoris de casa teva, que és un reflex de la teva personalitat, i que visquis casa teva plenament.”

Clara Massons, Una Casa Clara

 

Per veure una mostra de la meva feina, aquí tens l’article d’una clienta que va recuperar el seu espai de treball. Mira’t les fotos amb l’abans i el després i ja em diràs si no és un bon canvi!

 

Testimonis 

 • “Em va ultraencantar l’experiència amb la Clara! És molt propera i et fa sentir molt a gust. Et fa un acompanyament molt bonic perquè et sentis millor a casa teva. Des que he ordenat la casa se m’ha ordenat més la vida i m’han sortit noves oportunitats professionals! :)”
  Gemma Rafecas
 • “Va ser genial! S’adapta a tot els objectius que vols. Jo volia organització per una propera mudança que vaig fer. No em va fer gens de mandra sabent que ho tenia tot organitzat. Ella és una persona súper maca i agradable. El seguiment amb ella et tens garantitzat després de la visita 🤗.”
  Neus Lladó Guitart
 • “Genial l’experiència amb la Clara! Super professional i respectuosa. Em va ajudar a ordenar les joguines dels nens al menjador i també el nostre dormitori. Vam aconseguir que tot tingués un lloc on guardar-ho i així després fos més fàcil recollir. Experiència super satisfactòria!”
  Anna Riera
 • “Vaig contactar amb la Clara perquè el meu despatx era caòtic i no sabia per on començar. Ella em va ajudar a transformar-lo i ara treballo a gust i en pau. Després de la seva visita a casa, he anat posant ordre a altres espais. N’estic molt contenta i no dubtaria a tornar a contactar amb ella.”
  Cristina Vila Llinàs

💌💌💌

 

Preguntes freqüents 

Després que marxis, podré preguntar a algú si em surten dubtes d’ordre de casa meva?

Pots contactar amb mi sempre que vulguis. Després de la sessió d’ordre amb mi, tant la presencial com les online, continuarem en contacte via whatsapp sense cost addicional.

Jo no vull una casa minimalista…

No passa res, perquè el minimalisme no és el nostre objectiu. El nostre objectiu és una casa endreçada que t’enamori i sigui un reflex de la teva personalitat. 

Puc anar avançant pel meu compte fins que comenci les sessions amb tu?

Com més avancis, més aprofitaràs la feina que fem juntes. Perquè no perdis el temps, d’entrada et puc donar les indicacions concretes perquè guanyis terreny al teu ritme i amb el temps de què disposis. També pots anar mirant els meus articles del blog, vídeos del Youtube i el meu canal d’Instagram per agafar idees pràctiques.

Quant de temps tinc per gastar les sessions amb tu?

No caduquen. No les has de consumir en un mes ni en dos. Farem les sessions sobre la marxa i al teu ritme.

Com es fa el pagament de les sessions?

El pagament es fa per transferència bancària o Bizum.

Fas cursos o xerrades?

Sí, online i presencials. Tens la meva agenda aquí. També faig xerrades en directe d’Instagram, que són gratuïtes. Les vaig anunciant al meu canal: @unacasaclara.

Puc regalar a una amiga una sessió amb tu?

Of course! A més, et faig un cupó molt bonic digital o imprimible que li farà molta il·lusió de rebre. 

I si necessito preguntar-te alguna cosa abans de decidir-me?

Em pots escriure a clara@unacasaclara.com i et contestaré encantada. També podem parlar al 699.51.69.83 o per whatsapp.

 

💌💌💌

 

Instruccions de compra d’un servei

d’Una Casa Clara 📅

1. RESERVA. M’escrius un correu a clara@unacasaclara.com per reservar el servei d’ordre amb mi que et faci més il·lusió. Et contesto, quedem amb la data de la sessió i t’envio el meu número de compte per fer la transferència.

 2. TRANSFERÈNCIA. Em fas la transferència bancària, m’envies per mail el comprovant i et contesto amb “Tot ok” :). 

3. PRIMERA SESSIÓ. El dia i l’hora acordats et truco per Skype, whatsapp, telèfon o Google Meet, com et vagi millor, i fem la primera sessió d’una hora.

4. SEGUIMENT. Continuem el contacte per whatsapp fins a la sessió següent.