Com treballo

Em dedico a ensenyar-te a endreçar-te la casa perquè la tinguis totalment al teu estil i més pràctica i vibrant que mai.

Sessions online personalitzades. T’assessoro per Skype o telèfon i et dono totes les pautes perquè guanyis velocitat i seguretat endreçant. A més, tindràs una estructura clara amb el pas a pas del que has de fer per aconseguir transformar el teu espai en la casa que vols.

Sessions presencials a domicili. Durant quatre hores tu i jo endrecem com boges una estança de casa teva que t’agobia pel desordre. En un sol matí hauràs solucionat el problema i per fi respiraràs tranquil·la, sense por de recaure en el caos.

Help emprenedores. En aquestes sessions, online o presencials, ens ocuparem del teu espai de treball, tant físic com digital. Endreçarem l’escriptori, els documents, l’ordinador i el mòbil. Posaràs ordre com mai havies fet abans perquè el teu negoci segueixi prosperant i brillant amb tu.  

Cursos i xerrades. Soc profe d’ordre i faig xerrades i cursos a mida compartint el que sé sobre ordre i organització. Vaig posant les dates aquí.

Si vols més informació sobre els meus serveis, escriu-me a clara@unacasaclara.com o envia’m un whatsapp al 699 51 69 83 i en parlem!